STANCSICS KLAUDIA

A lehető legszűkebb otthon a saját testünk. Fontosnak tartom, hogy elsősorban a saját bőrünkben – lelkünkkel – legyünk lakályosak, komfortosak, hiszen önmagunk társasága minden percben adott. A teljes valónkkal ápolt szeretetteljes kapcsolat csodálatos változást hoz az életünkbe.

Puszta jelenlétünk is hat a külvilágra, cselekedeteink által magunk formáljuk a körülöttünk zajló valóságot.

Hiszek a szellem-lélek-test egységében, és abban, hogy minden folyamat azért zajlik bennünk, hogy a fejlődés által jobb világot teremtsünk magunkban, magunknak

1. Mi motivált, hogy játékmesterré válj? Miért pont ez a játék?

Egész életemben azt éreztem, hogy segíteni születtem. Nem tudtam hogyan, miért, kiknek, csak az volt tökéletesen biztos, hogy nekem ez az utam. Azt sem mondhatom, hogy hathatósan kerestem a módszert, úgy voltam vele, hogy ha majd készen állok rá, akkor megtalál az, ami az én sztrádám lesz. Sztráda, mert az nyilvánvaló volt, hogy útnál ez sokkal több. Amikor először játszottam a játékkal, a saját mutyim mocsarában is éreztem: emellett most nem mehetek el. Ez most az. Itt az eszköz, amire vártam.

 

   2. Hogyan sodródtál erre az útra?

2012-től foglalkozom angyalokkal, mindig is részem volt a spiritualitás, és amióta az eszemet tudom, bizalommal fordultak hozzám az emberek. Meghallgattam őket, és a magam módján igyekeztem segíteni nekik. Felelősséggel, empátiával, szeretettel. Egyfajta hídként a racionalitás és a spiritualitás között.

 

   3. Mit jelent számodra az önismeret?

A teljesen meztelen, értékekkel és javítandókkal egyaránt átszőtt valómat. A tükröt, melyben nem csak a rosszat, hanem a jót is látom, melyben ismerem és elismerem a fátyol nélküli, pőre létemet. Először ijesztő és megrendítő volt. Mára már a legjobb barátom, és a folyamatos fejlődésem alapja.

 

   4. Hogy gondolod, jól ismered önmagad? Ki vagy te?

Ismerem magam. Néha nehéz szembenézni a valósággal, és néha csalódott vagyok, hogy még mennyi minden van, amit nem is tudok magamról, mégis befolyásolja az életem. Azonban azt tartom előtérben, hogy már számtalan dolgot hagytam hátra, és hogy ez az út soha nem ér véget.

Én egy olyan ember vagyok, aki másoknak is szeretné megmutatni, hogy a fejlődéssel micsoda eredményeket lehet elérni, milyen minőségek tudnak változni azzal, ha elkezdünk magunkkal foglalkozni, és kiszabadítjuk a lelkünket különböző – ismert vagy rejtett – traumák börtönéből..

5. Mit köszönhetsz az önismeret mélyítésnek?

Önmagamat. A jelenlegit és a jövőbelit is. A komfortérzetet és az elfogadást. A szeretetet és türelmet. Magam és a világ irányában is.

 

 

   6. Mi mindennel foglalkozol ezen kívül?

Szerepjátékozom, irónikus szösszenetekben világítok rá a körülöttünk zajló világra a Maferinéria facebook oldalon, rengeteget olvasok, és néha verselek. A Lolaverzum adminisztrátora vagyok, és cikkeket írok az Atlantisz emlékezete, A Lélek játéka oldalra. Filmnézés közben kézműveskedek, mindig matatok valamivel.

 

   7. Mit üzennél leendő játékosaidnak? Miért játszanak veled?

Megmutatom, hogy milyen önmagunktól adni önmagunknak. Az én jellemzőm az értő/megértő segítés, javaslatokkal és módszerekkel támogatom az önjárást a fejlődésben is. Szeretettel, gyengéden mutatok tükröket játékosaimnak, fontosnak tartom, hogy miután kilépnek az ajtón a szeretetalapú gondolkodásmódot vigyék magukkal. Elsősorban önmaguk felé, azt követően pedig a világ irányába is. 

Salamon Laura e.v.

Székhelye: Zugló, Budapest

Internetes címe: www.lolaverzum.hu

Elektronikus elérhetősége: 

Adószáma: 68321983-1-42

Nyilvántartási szám: 51578808

Oktatói nyilvántartási szám: B/2020/000155


Oktatói bejegyzés iktatószám: 

PE/SZF/02729-4/2020

Bankszámlavezető bank neve: Magnet Bank

Bankszámlaszám: 16200010-10099049-00000000

Külföldi utalás esetén:

HU11162000101009904900000000

Swift: HBWEHUHB

 

Weblapok: www.lolaverzum.hu; www.alelekjateka.hu; 

Tárhelyek: wix.com, netmask.hu, wordpress, viltor, szamlazz.hu