A JÁTÉK MENETE

Vezessük végig, hogy mire is számíthatsz, ha leülsz játszani a Lélek játékával:

 

A játék egy lehetőség arra, hogy mélyebben megismerd önmagadat, és felfedezd az életedben rejlő lehetőségeket. Azáltal, hogy együtt játszunk, egy biztonságos térben, lehetőséged van arra, hogy szabadon kifejezd magadat, és megoszthasd az érzéseidet, gondolataidat. A játék során különböző élethelyzetekre és kihívásokra fókuszálunk, és az általam ismert és a játékba ágyazott technikákkal, eszközökkel és módszerekkel segítek abban, hogy új nézőpontokat találj, és könnyebben megtaláld a megoldásokat a problémáidra.

Megérkezel, vár a játékmester, egy „színes-szagos” mező, sok-sok kártyával, és egy kuckós – helység, hogy kellően el tudj szakadni a mindennapoktól erre az időre.

A játék három szakaszból áll:

1.) a CÉL meghatározása – hogy mire is akarsz játszani, mit szeretnél jobbá tenni az életedben

2.) a KEZDŐ CSOMAG – hamuba sült pogácsa a vándor utadra, lélek táplálék a kártyalapokból, hogy ne menj üres kézzel a lélekösvény bejárására. Önmagában már ez a szakasz is sok önismereti elemet tartalmaz.

3.) a LÉLEKÖSVÉNY – dobókockával, bábuval a „színes-szagos” mezőn a lelked ösvényének bejárása következik.

        1.) A CÉL meghatározása: játékmester megkérdezi Tőled, hogy mi az az életterület / téma, amire szívesen ránéznél (ha hirtelen nem jut eszedbe semmi, segít kibontani, pontosítani), átbeszéljük, hogy milyen pozitív célt szeretnél elérni. Ez a játék egyik legfontosabb része, hiszen a kitűzött cél tükrében fogjuk a játéktól kapni a tanításokat / tükröket: mindent, ami támogatja a cél elérését; mindent, ami hátráltatja azt.

        2.) Miután meghatároztuk a fókuszt, kihúzod a személyes kártyacsomagodat, mellyel a játék rávilágít a célod elérését leginkább gátló tényezőre, kicsit árnyalja, hogy mi is a jelenlegi helyzet, amivel dolgozni fogunk, és mi az, ami támogatni tud téged a folyamatban. Elkezdi megmutatni az erőforrásokat és a kiindulást – azt ami van. Személyes csomagod része maga a lélek térkép is – VAGYIS AZ ÚT, mely tanít és terel, amin keresztül érhető el a változás.

A kihúzott kártyákat értelmezve átbeszéljük, hogy mit is jelenthet ez a témádat tekintve.

        3.) Ezután elhelyezed magad a tábla közepén, az általad kiválasztott szimbólum segítségével, és megkezdjük az ösvényjárást.

Ahova a dobókocka segítségével lépni fogsz, onnan újabb és újabb információk fognak érkezni a témádat tekintve, és a kapott kártyák segítségével egyre jobban ki fog bomlani előtted a lélektörténeted. Találkozhatsz majd további akadályozó tényezőkkel/illúziókkal/konfliktusokkal, támogató energiákkal, angyalokkal (E fogalomakra úgy is tekinthetsz, mint, életedet támogató minőségre) és benned szunnyadó, eszközként felhasználható lélekerőkkel. Rátalálhatunk előtted eddig rejtve maradt szükségletekre, ránézhetünk, milyen tartóoszlopaidat lenne érdemes erősíteni a kitűzött pozitív cél elérése érdekében.

Mindezek tükrében, folyamatosan oldunk a feltárt ok-okozatokra (különböző technikákkal dolgozunk azon, hogy felszabadulj), más nézőponttal, gyakorlati mankókkal segítelek játékmesterként, hogy a hétköznapok hajrájában is vissza tudd idézni a játékon történteket.

Gyere, és próbáld ki, milyen egy forradalmian egyedi, játékos módszerrel fejlődni, túljutni akadályokon, olyan felismerésekre szert tenni, melyek minőségi változást hoznak a mindennapjaidba.

Várlak szeretettel

ATLANTISZ EMLÉKEZETE JÁTÉKMESTEREI

#játékosok #társasjáték #emlékezet #önfejlődés #önismeret #lélek #önértékelés #önazonosság

Szeretnék játszani, jelentkezem játékra!

Rendszeresen szeretnék játszani, választani szeretnék a lehetőségekből!

 

Játssz egyet, ha:

  • jobb viszonyba szeretnél kerülni önmagaddal, embertársaiddal, pároddal, világgal
  • valamilyen testi – lelki tünetedre néznél rá szívesen (ez nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, csak kiegészítheti azt.)
  • keresed a helyed a világban
  • több pénzre, lehetőségre vágysz
  • karrieredben akadtál el, kiégés veszélye áll fenn
  • egyedül érzed magad a világban
  • társra vágysz
  • érzelmi intelligenciádat fejlesztenéd
  • haragszol a múltad miatt és szívesen megbocsátanád (önmagadnak, valakinek, a sorsnak)

NÉZZ RÁ JÁTÉKOSAN MI ÁLL ÖRÖMÖD, SZERETETED, KTELJESEDÉSED ÉS BOLDOGULÁSOD ÚTJÁBAN!

Melyik életterületedre játszanál először?

Életkerék-Teljes

Az ÉLETED BÁRMELY TERÜLETÉT
fejlesztheted a játék segítségével.

Az önismereti társasjáték hasznos amikor különböző életterületeken szeretnénk dolgozni. 

Segít felismerni erősségeket és gyengeségeket, fejleszteni problémamegoldó képességünket, jobban megérteni mások motivációit és perspektíváit, valamint javítani az életminőséget és elégedettséget az életben.

Amikor az egyén ezt a játékot különböző életterületekre alkalmazza, az önismereti társasjáték játékos és interaktív módon segít megoldani az elakadást azon a területen.

Salamon Laura e.v.

Székhelye: Zugló, Budapest

Internetes címe: www.lolaverzum.hu

Elektronikus elérhetősége: 

Adószáma: 68321983-1-42

Nyilvántartási szám: 51578808

Oktatói nyilvántartási szám: B/2020/000155


Oktatói bejegyzés iktatószám: 

PE/SZF/02729-4/2020

Bankszámlavezető bank neve: Magnet Bank

Bankszámlaszám: 16200010-10099049-00000000

Külföldi utalás esetén:

HU11162000101009904900000000

Swift: HBWEHUHB

 

Weblapok: www.lolaverzum.hu; www.alelekjateka.hu; 

Tárhelyek: wix.com, netmask.hu, wordpress, viltor, szamlazz.hu