JAKABFI ZSUZSI

Mindig tiszta lélekkel állok bele a tanácsadói munkába. Tudásom és tapasztalataim legjavával támogatom a fejődni vágyókat. Legyen szó nyelvekről vagy önismeretről, ugyanazzal a szenvedéllyel vetem bele magam a tudás átadásba.

 

  1. Mi motivált, hogy játékmesterré válj?

2017 januárban játszottam először. Miután rengeteget tanultam már ebből az első játékból, nagyon érdekelt a folytatás. Majd Laura invitálására belevágtam és megtanultam nemcsak játszani, hanem mások játékát vezetni.

 

   2. Hogyan sodródtál erre az útra?

Egyike voltam azon szerencséseknek, akik a játék színes ceruzával rajzolt prototípusát próbálhatta ki. Már a legelső alkalommal olyan sokat adott a játék önismeretből, hogy szerettem volna vissza is adni ebből a tapasztalatból és segíteni másoknak is.

 

   3. Mit jelent számodra az önismeret?

Számomra az önismeret egy olyan kaland, ami mindig tartogat valami újat. Az önismeretre nem úgy tekintek, mint amit egyszer el lehet érni, mint egy kort vagy egy státuszt, hanem egy folyamatosan bővülő, újuló tudásra, amit állandó odafigyeléssel, kíváncsisággal lehet megtapasztalni.

 

   4. Hogy gondolod, jól ismered önmagad? Ki vagy te?

A „Ki vagyok én?” kérdés számomra hasonló az önismerettel, folyamatosan bővül. Az eddigi életem alapján vagyok én jelenleg gyermek, nő, testvér, barát, nyelvész, táncos, utazó, vezető, tanuló, tanító. Kíváncsian várom, hogy mi mindenné válhatok ezután.

5. Mit köszönhetsz az önismeret mélyítésnek?

Rengeteg felismerést a személyemmel, tetteimmel kapcsolatban. Jelen és múltbeli események, családi és emberi kapcsolatok összefüggéseinek a hatását rám. A gócok kibogozását, az oldás örömét, a folyamatos tanulás és fejlődés megtapasztalását.

 

   6. Mi mindennel foglalkozol ezen kívül?

Hétköznapokon teljes munkaidőben dolgozom egy energia szolgáltatónál, ahol technikai feladatok mellett csapatot építek, coacholok. Kéthetente egy előadókat képző klubba járok, ahol magam és mások beszédtechnikáját, előadásmódját, kiállását gyúrjuk, fejlesztjük. Tervezem, hogy kiscsoportos angol nyelvi gyakorlatokat tartok célzott szókincs fejlesztéssel. Ezzel egy vonalban az Atlantisz Emlékezete játék angolra fordításán is munkálkodom.

 

   7.Mit üzennél leendő játékosaidnak? Miért játszanak veled?

Gyertek játszani, mert játszani jó, és játszva tanulni, magunkat felfedezni még izgalmasabb!
Ha Londonban vagy környékén élsz, vagy épp arra jársz, és lelki fürdőzésre vágysz, keress bártan!

Salamon Laura e.v.

Székhelye: Zugló, Budapest

Internetes címe: www.lolaverzum.hu

Elektronikus elérhetősége: 

Adószáma: 68321983-1-42

Nyilvántartási szám: 51578808

Oktatói nyilvántartási szám: B/2020/000155


Oktatói bejegyzés iktatószám: 

PE/SZF/02729-4/2020

Bankszámlavezető bank neve: Magnet Bank

Bankszámlaszám: 16200010-10099049-00000000

Külföldi utalás esetén:

HU11162000101009904900000000

Swift: HBWEHUHB

 

Weblapok: www.lolaverzum.hu; www.alelekjateka.hu; 

Tárhelyek: wix.com, netmask.hu, wordpress, viltor, szamlazz.hu