ANDRÁSI BETTY

Én csak egy vagyok a sok közül, aki mutat Neked egy utat. Utat ahhoz, hogyan legyél jól, aztán pedig hogyan tegyél jót másokkal is. Adakozó vagyok, és azért dolgozom, hogy értéket teremtsek, és az emberek életét segítsem.  Azzal aki vagyok, azzal amit adok: önmagamat, a tudásomat és a szeretetet. Alapértékeim a munkámban: figyelmesség, egyszerűség, rugalmasság, dinamizmus, segítőkészség, igényesség.

1)      Mi motivált, hogy játékmesterré válj? Miért pont ez a játék?

Igazából nem én találtam a játékra, hanem ő talált rám. Amikor először ültem a Lolával szemben mint játékos, akkor egyből érzetem, hogy ez a játék sokkal több, mint egy egyszerű pszichológiai társasjáték és a zsigereimben éreztem, hogy ez nekem jó, és hogy ez milyen sok kliensemnek tudna segíteni. Ez a játék nem egyszerűen feltár, hanem old is, ami nagyon ritka a módszerek között. Nem volt kérdés, hogy azonnal elkezdtem játékmesterré képződni, és azóta használom szinte a munkámban társasjáték és kártyák formájában egyaránt.

 

   2)      Hogyan sodródtál erre az útra?

Annó pszichológus hallgatóként azt éreztem, hogy nagyon szűk az a segítség, amit a pszichológia tud adni az embereknek, épp ezért nyitottam új irányok, tanok, módszerek felé, és elkezdett nyílni ez a tér, és azóta is tágul. A spiritualitás, a jóga, az atlantiszi tanítások, a számmisztika, az asztrológia és számos csodálatos út nyílt előttem, és amelyikkel jobban rezonáltam, ott eszközöket kaptam a kezembe. Így volt ez a Lélek Játékával is.  

 

   3)      Mit jelent számodra az önismeret?

Számomra az önismeret maga az élet felfedezése, azáltal, hogy önmagunkat éljük, tanuljuk, keressük, és tapasztaljuk. Egy olykor vicces, olykor bosszantó, máskor fájdalmas vagy éppen megnyugtató játék. Az önismeret az életemben 3 szinten zajlik, testi, lelki és szellemi szinten, és ebben segítem a kliensemet is.

 

   4)      Hogy gondolod, jól ismered önmagad? Ki vagy te?

Ahogy az előbb írtam, az önismeretnek szerintem 3 része van, amit igyekszek feltárni, úgy gondolom, mint ember elég jól ismerem magamat, de számomra ennek az útnak sosincs vége. És hogy ki vagyok? Hát ÉN.

5)      Mit köszönhetsz az önismeret mélyítésnek? 

A békét, a nyugalmat, a harmóniát az életemben, a szakmai és üzleti sikereimet, a boldog házasságomat, a szüleimmel illetve testvéreimmel a jó viszonyt és azt, hogy adhatok másoknak.

 

 

   6)      Mi mindennel foglalkozol ezen kívül? 

Van egy pszichológusi magánpraxisom Budán, ahol felnőttekkel és gyerekekkel foglalkozom mint tanácsadó pszichológus. Ezen kívül, és ezzel összefüggésben számos vállalkozónak, startuppernek vagyok a Sikermentora. Valamint különféle eseményeket és táborokat szervezek. Brandjeim: Ötletből Dollár és a CampOffline.

 

   7)      Mit üzennél leendő játékosaidnak? Miért játszanak veled?

Egy olyan szakemberrel, aki látja benned a szeretetet, az értékes harcost, képes leszel lerakni a traumáidat, szeretetteljes kapcsolatokat alakíthatsz ki, megtalálhatod a hivatásodat és abban sikeressé válhatsz, kihozhatod a testedből a legjobbat, megismerheted és megszereted önmagadat, és elkezdhetsz egy minőségibb életet élni tele sikerekkel és boldogsággal.

Salamon Laura e.v.

Székhelye: Zugló, Budapest

Internetes címe: www.lolaverzum.hu

Elektronikus elérhetősége: 

Adószáma: 68321983-1-42

Nyilvántartási szám: 51578808

Oktatói nyilvántartási szám: B/2020/000155


Oktatói bejegyzés iktatószám: 

PE/SZF/02729-4/2020

Bankszámlavezető bank neve: Magnet Bank

Bankszámlaszám: 16200010-10099049-00000000

Külföldi utalás esetén:

HU11162000101009904900000000

Swift: HBWEHUHB

 

Weblapok: www.lolaverzum.hu; www.alelekjateka.hu; 

Tárhelyek: wix.com, netmask.hu, wordpress, viltor, szamlazz.hu