LENGYEL PÉTER

Munkám alapköve a rendszerszemlélet: rendszerekben, összefüggésekben, kapcsolatokban gondolkodom és dolgozom. Vallom, hogy sem az ember, sem egy-egy problémája nem kezelhető elszigetelt egységként, hiszen szoros kapcsolatban áll környezetével.

  1. Mi motivált, hogy játékmesterré válj? Miért pont ez a játék?

Megtetszett a játék és azt éreztem, ha nekem segít, akkor biztos, hogy én is tudok vele másoknak segíteni. A világbana lelki folyamatok nem kapnak elég teret. A játék segít konkrétan rálátni a lelkünkre és lelki folyamatainkra. Sokszor olyan dolgokra amikre önerőből nem lett volna lehetőségünk.

   2. Hogyan sodródtál erre az útra?

Az első kitekintésem az alternatív gyógymódok irányába az ajurvédikus szemléletmód volt, a civil foglalkozásom mellett, ami egyébként aneszteziológus szakasszisztens. Második próbálkozásom alternatív mozgás terápia volt, ami tökéletesen kiegészítette a szakmai profilomat is. Szerelmese lettem a masszírozásnak, minden ami érintés gyógyító. Valahogy ez után talált meg a lélek játéka.

 

   3. Mit jelent számodra az önismeret?

Amikor nem csak külsőleg látom magam, hanem belsőleg is megismerem magam – megérkezek a saját autonóm működésembe.

 

   4. Hogy gondolod, jól ismered önmagad? Ki vagy te?

Még mindig vannak vakfoltjaim. A lélek vagyok aki testet öltött és folyamatosan tanulja önmagát, ehhez mások kiváló tükröt tartanak. Ez csodálatos.

 5. Mit köszönhetsz az önismeret mélyítésnek?

Egyensúlyban vagyok. Döntéseket merek és tudok hozni, úgy hogy közben belsőleg elégedett vagyok a döntésemmel. Őszintén tudom önmagamat adni, maszkok nélkül.

 

   6. Mi mindennel foglalkozol ezen kívül?

Családapa is vagyok. 3 gyereket nevelek. Főállásban dolgozom. Masszírozom. Mindig nyitott vagyok egy jó társaságra vagy egy jó beszélgetésre. Különleges képességeim egyike, hogy képeket szavakba öntöm. A szavakat próbálom ilyenkor mértani precizitással meghatározni, hogy minél jobban kifejezze azt a képet, amit belül elképzeltem.

 

   7. Mit üzennél leendő játékosaidnak? Miért játszanak veled?

Az első férfi játékvezető vagyok :). Megmutatom, hogy lehet ezt férfiasan is :). Pajkosságom egyedi, azt is beleviszem a játékvezetésembe. Minden játékmester más, én így.

Salamon Laura e.v.

Székhelye: Zugló, Budapest

Internetes címe: www.lolaverzum.hu

Elektronikus elérhetősége: 

Adószáma: 68321983-1-42

Nyilvántartási szám: 51578808

Oktatói nyilvántartási szám: B/2020/000155


Oktatói bejegyzés iktatószám: 

PE/SZF/02729-4/2020

Bankszámlavezető bank neve: Magnet Bank

Bankszámlaszám: 16200010-10099049-00000000

Külföldi utalás esetén:

HU11162000101009904900000000

Swift: HBWEHUHB

 

Weblapok: www.lolaverzum.hu; www.alelekjateka.hu; 

Tárhelyek: wix.com, netmask.hu, wordpress, viltor, szamlazz.hu