JANCSÁRIK IRÉNKE

Nagy bátorság, lelkierő kell ahhoz, (vagy nagyon szorult helyzet), hogy szembe merjünk nézni az igazi arcunkkal, akár árnyoldalainkkal is, hogy teljes felelősséget tudjunk vállalni az életünkért. Segíthet a tudat, hogy megbízható, bölcs segítő kísér minket a játék képében. Megnyugtató tudni, hogy a legmélyebb gödörből is van kiút, átfordíthatjuk a reménytelennek látszó helyzeteket is. Ezt a sorsfordító átalakítást kínálja mindannyiunknak az Atlantisz Emlékezete Önismereti Társasjáték.

1)  Mi motivált, hogy játékmesterré válj?

Szeretek gyerekekkel, felnőttekkel foglalkozni, mindig örömmel tölt el, ha segíteni tudok valakinek egy nehéz élethelyzetből továbblépni, jobb életminőséget teremteni. Minden hatékony, komplex, előrevivő tudás érdekel, keresem a jót, a legjobbat.

Megtetszett a játék tiszta, szeretetteljes látásmódja, intelligens mivolta. Ahogy a fókusz a megoldásra, az erőforrásokra kerül, ahogy érzékenyen követi a folyamatokat, szelíden oldja a blokkokat, rávezet a felismerésekre, míg végül elvezet a testi-lelki felszabaduláshoz. Tetszik az is, hogy szabadon használhatom minden meglévő tudásomat, önmagam adhatom. Játékmesterként így teljes figyelmemmel a kérdezőre tudok összpontosítani, biztonságosan vezet az alaposan kidolgozott eszközrendszer, tudom, hogy megtörténik a kívánt változás.

 

   2) Hogyan sodródtál erre az útra?

Minden működőképes, használható, önismereti és önsegítő módszerre nyitott vagyok. Az interneten felbukkanó játékról már első látásra lerítt az igényes kialakítás, látszott, hogy egy magasabb REND, és szerteágazó tudás eszenciája. A próbajáték megerősített abban, hogy működik a rendszer, Lola hiteles számomra, azonosulni tudok az elveivel, és a játék pozitív, humánus szemléletével.

 

   3) Mit jelent számodra az önismeret?

Röviden: kulcs a valódi boldogsághoz, szabadsághoz és jólléthez. Olyan eszköznek tartom, aminek birtokában reális, elérhető célokat tűzhetek ki, elkerülhetek sok felesleges kanyart, buktatót, békében élhetek embertársaimmal, és önmagammal. Reálisabban tudom megítélni erősségeimet és gyengeségeimet, ez növeli az önbecsülésemet, örömtelibbé, sikeresebbé teszi az életemet.

 

   4) Hogy gondolod, jól ismered önmagad? Ki vagy te?

Az önmegismerést életem végéig tartó folyamatként látom. Még van mit tanulnom… A családból hozott minták, megítélések eltorzították az énképemet, de a tapasztalatok, a kihívást jelentő élethelyzetek folyamatosan hozzásegítenek valós értékeim, képességeim felismeréséhez. Kreatív, sajátos látásmóddal megáldott nőnek tartom magam, az életet, magamat, környezetemet szüntelenül jobbítani akaró szándékkal. Igyekszem a legjobbat kihozni magamból, és másokból is, – ha engedik. Mindenben a szépet, a jót, a nemeset keresem, harmóniára törekszem.

 

5) Mit köszönhetsz az önismeret mélyítésnek?

Felismertem néhány játszmát, tudatalatti programot, és ezek az önértékelésem megváltozását eredményezték. Az értékeim felismerése, tudatosítása nagyon fontos lépés volt. Nagyszerű érzés megélni a valódi változást, sikerült elengedni idejétmúlt beidegződéseket, kapcsolatokat, meghúzni a határaimat. Felemelő bízni a megérzéseimben, és közelebb kerülni önmagamhoz. És még nincs vége…

 

6) Mi mindennel foglalkozol ezen kívül?  

Alapvetően a spiritualitás témaköre, az alternatív terápiák, a természetgyógyászat érdekel. AMM-t végeztem (alternatív mozgás-masszázs terapeuta képzés), svt-t (spirituális válasz terápia) tanultam és használok, 3. éve tanulok asztrológiát (Humanisztikus Asztrológiai Iskola). Sokfelől csipegetem a tudás-morzsákat, folyamatosan bővítem a tudásomat a gyógynövényekkel, drágakövekkel kapcsolatosan, sokat foglalkoztam az álmok üzenetének értelmezésével, rajzelemzéssel, művészetterápiával, kártyakirakással, számmisztikával, újabban rendszerdráma-vezetést is tanulok. Szeretek emberekkel foglalkozni, tőlem telhetően, szívesen segítek annak, aki kész változni, erőfeszítést tenni önmagáért. Megteremtettem egy hangulatos jógázó helyet, ami egyúttal spirituális jellegű összejövetelek, előadások helyszíne. Óraadóként egyetemistáknak is tartok jógát, de szívesen foglalkozom bármely korosztállyal. Kedvenceim a kisbabás és ovis jógák.

 

7) Mit üzennél leendő játékosaidnak? Miért játszanak veled?

Több szem többet lát – tartja a mondás, egy új nézőpont gyökeresen megváltoztathatja az egész életedet! Bármelyik pillanat alkalmas lehet erre. Az az energia térül meg sokszorosan, amit önmagunkba fektetünk. Mindannyiunkat odavezérel Jó Sorsa, ahol lennie kell, ahol, akivel dolga van. Ha rám van szükséged, biztosan megtalálsz!

Salamon Laura e.v.

Székhelye: Zugló, Budapest

Internetes címe: www.lolaverzum.hu

Elektronikus elérhetősége: 

Adószáma: 68321983-1-42

Nyilvántartási szám: 51578808

Oktatói nyilvántartási szám: B/2020/000155


Oktatói bejegyzés iktatószám: 

PE/SZF/02729-4/2020

Bankszámlavezető bank neve: Magnet Bank

Bankszámlaszám: 16200010-10099049-00000000

Külföldi utalás esetén:

HU11162000101009904900000000

Swift: HBWEHUHB

 

Weblapok: www.lolaverzum.hu; www.alelekjateka.hu; 

Tárhelyek: wix.com, netmask.hu, wordpress, viltor, szamlazz.hu