LANDGRAF ARNOLD

Reflexológusként, lélek-, energia-, és tudatgyógyászként, csontkovácsként, és masszőrként egyaránt arra törekszem, hogy a kezelések alatt, – mely minden esetben a közös és aktív együttműködésen alapszik – a legkisebb fájdalommal a lehető legteljesebb eredményt érjük el.

  1. Mi motivált, hogy játékmesterré válj?

A játékmesterré válásomban több minden is motivált. Egyrészt nagyon szeretek játszani. És ha játszva tudok segíteni másoknak, az különösen nagy örömmel tölt el.Másrészt 10 éve segítem az embereket testi, lelki, és szellemi EGÉSZ-ségük visszaszerzésében, és a játékmesterré válásom folyamatában egyre inkább világossá vált, hogy milyen nagy segítséget fog nyújtani nekem ehhez a játék. Harmadrészt pedig az motivált, hogy a játékon keresztül könnyebben tudom megmutatni az embereknek, hogy milyen csodálatos is az önmagunk megismeréséhez vezető út.

 

   2. Hogyan sodródtál erre az útra?

A történet messzire, még a 1990-es évek közepére nyúlik vissza. Onnan egy hosszú és kanyargós út vezetett el a természet-és lélekgyógyászatig. Ezen az úton számtalan önismereti és lélekfeltáró módszert kipróbáltam, megtanultam és most már alkalmazom. Így vezettettem ehhez a játékhoz, amely mintegy ékkő egészíti ki és segíti gyógyítói tevékenységemet.

 

   3. Mit jelent számodra az önismeret?

Az önismeret egy élethosszig tartó fejlődési út, mely útnak eleje van, de vége nincs.

 

   4. Hogy gondolod, jól ismered önmagad? Ki vagy te?

Hogy jól ismerem-e magam, azt az élet dönti el nap, mint nap, és úgy gondolom, még bőven van mit tanulnom magamról. Annyira viszont már megismertem magam, hogy tudjam, azért születtem erre a világra, hogy segítsem embertársaimat a saját önismereti útjuk végig járásában. És, hogy „Ki vagyok Én? Arra pedig folyamatosan keresem a választ, mind a mai napig..

5. Mit köszönhetsz az önismeret mélyítésnek?

Leginkább azt a csodát, hogy a „munkám” a hivatásom, és minden, amit ennek kapcsán csinálok, végtelen örömmel és megelégedettséggel tölt el. De az önismeret véget nem érő mélyítése, segített és segít felismernem és tudatosítanom képességeimet, értékeimet és hozzáférést adott és ad ahhoz a tudáshoz, amit magammal hoztam.

 

   6. Mi mindennel foglalkozol ezen kívül?

Reflexológusként, lélek-, energia-, és tudatgyógyászként, csontkovácsként, és masszőrként egyaránt arra törekszem, hogy a kezelések alatt, – mely minden esetben a közös és aktív együttműködésen alapszik – a legkisebb fájdalommal a lehető legteljesebb eredményt érjük el, hozzásegítve ezzel az embereket az egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez. Fontosnak tartom, hogy a kezelések után, vendégeim otthon, maguk is aktívan támogassák a szervezetben beindított öngyógyító folyamatokat. De tartok csikung foglalkozásokat és a belső csendhez vezető gyakorlatokat is.

 

   7. Mit üzennél leendő játékosaidnak? Miért játszanak veled?

Hogy miért válasszanak engem, azt inkább a leendő játékosok belső megérzésére, intuíciójára bízom. Amennyiben valaki úgy dönt, hogy velem szeretne játszani, akkor egy olyan saját belső világba kalauzolom el, sok figyelemmel, empátiával, szeretettel és a kezét végig fogva, amely világ elsőre talán ijesztő és félelmetes, viszont egyre jobban megismerve sok-sok örömöt, vidámságot, és boldogságot hoz az életébe.

Salamon Laura e.v.

Székhelye: Zugló, Budapest

Internetes címe: www.lolaverzum.hu

Elektronikus elérhetősége: 

Adószáma: 68321983-1-42

Nyilvántartási szám: 51578808

Oktatói nyilvántartási szám: B/2020/000155


Oktatói bejegyzés iktatószám: 

PE/SZF/02729-4/2020

Bankszámlavezető bank neve: Magnet Bank

Bankszámlaszám: 16200010-10099049-00000000

Külföldi utalás esetén:

HU11162000101009904900000000

Swift: HBWEHUHB

 

Weblapok: www.lolaverzum.hu; www.alelekjateka.hu; 

Tárhelyek: wix.com, netmask.hu, wordpress, viltor, szamlazz.hu