SULLER KRISZTINA

Könyvelőként azt tanultam, a szabályok adottak és determináltak. A szabályokat mások hozzák, én csak sakkbábu vagyok a sakktáblán. Nagyon sokáig el is fogadtam ezt, de mindig is éreztem hogy valami hiányzik az életemből. Elkezdtem keresni önmagam. Ennek lassan 20 éve már. 
Mivel nagyon vonzottak az ásványok az első „alternatív” kereső utam közéjük vezetett, és megtanultam együttműködni velük, ezzel az együttműködéssel megnyíltak az emlékeim is, és egyre több dolgot kezdtem érzékelni a ma még alternatívnak nevezett világból. Ma már tudom egyik nincs a másik nélkül, így két lábban a nagyvilágban fejemmel a határtalan univerzumban létezem, végre jelen vagyok!

Ezt a jelenlét életérzést szeretném továbbadni, megosztani a játékkal, játékosaimmal a jövőben

1. Mi motivált, hogy játékmesterré válj? Miért pont ez a játék?

Amikor találkoztam a játékkal, az az érzés lett rajtam úrrá, hogy ez minden, ami én vagyok, egy csepp ebből, egy csepp abból… Ami tengerré duzzad, a saját tengeremmé, mely segít megtalálni a válaszokat és utakat, megoldásokat. Ez az érzés inspirált arra, hogy másoknak is átadhassam ezt az élményt és a kulcsot önmagukhoz.

 

   2. Hogyan sodródtál erre az útra?

Már kora gyerekkorom ótMár kora gyerekkorom óta tudtam, hogy több a világ, mint amit látunk, hallunk, és nem találtam a helyem benne. Egyszerűen más voltam, mint a többiek, nagyon más… Valaki akit az emberek különcnek láttak, és ezért sokat bántottak is. Azt hiszem, talán mindenki számára láthatóvá, érezhetővé, és elérhetővé akartam tenni a világot. Rájöttem, a kommunikációm az, amin nagyon sokat kell csiszolnom, így jutottam az önismeret szükségességéig, és játékig. És bár ez az út nem könnyű, minden percéért hálás vagyok.a tudtam, hogy több a világ, mint amit látunk, hallunk, és nem találtam a helyem benne. Egyszerűen más voltam, mint a többiek, nagyon más… Valaki akit az emberek különcnek láttak, és ezért sokat bántottak is. Azt hiszem, talán mindenki számára láthatóvá, érezhetővé, és elérhetővé akartam tenni a világot. Rájöttem, a kommunikációm az, amin nagyon sokat kell csiszolnom, így jutottam az önismeret szükségességéig, és játékig. És bár ez az út nem könnyű, minden percéért hálás vagyok.

 

   3. Mit jelent számodra az önismeret?

Lehet hogy furán hangzik, egyszerűen felvállalni önmagam, és azt, hogy tudok, és merek változtatni, annak érdekében, hogy megfejtsem ki is vagyok én….

 

   4. Hogy gondolod, jól ismered önmagad? Ki vagy te?

Az elmúlt két év tapasztalása alapján azt mondom, hogy még mindig fedezek fel magamban újat, és már nem lep meg, ha ugyanaz a téma ismét jelentkezik, mert tudom, a fejlődésem záloga mindez. Ha én több leszek általa, több lesz a világ is. Hogy ki vagyok én? Egy harcos lélektündér, aki  képes bármiért és bárkiért kiállni ha kell, de van amikor egyszerűen csak lágyan, amúgy tündéresen megsimogatja környezetét.l

5. Mit köszönhetsz az önismeret mélyítésnek?

Önmagamat, lélekfejlődésemet, élményeket, tapasztalásokat, fejlődést, mélyrepülést és magasan suhanást, a MINDENT, aki én vagyok, voltam, és leszek.

 

 

   6. Mi mindennel foglalkozol ezen kívül?

A mindennapjaimban könyvelek, de egyre fontosabb szerepet játszik az életemben a mások segítése is, így született meg a Lélektündér Alapítvány, melynek keretein belül ásványokkal, kristályággyal, önismereti játékokkal, angyal és egyéb önismereti kártyákkal, és kristálykoponyákkal, valamint csoportos és egyéni foglalkozásokkal segítem a hozzám fordulókat.

 

   7. Mit üzennél leendő játékosaidnak? Miért játszanak veled?

A mottóm: „Lépd át a valóságot, hogy meglásd az igazságot!” Azért gyere velem játszani, hogy meglásd, mi húzódik életed problémáinak hátterében, hogy meglásd, az életed sokkal több, mint valaha is gondoltad volna, és hogy felismerd, ajándék vagy a világnak! Minél többet tudsz magadról, annál többet teszel a világért is! Segítek, ha elakadtál, hogy merre tovább, de ha éppen jól érzed magad, segítek ránézni, hogyan lehetne még jobb!

Salamon Laura e.v.

Székhelye: Zugló, Budapest

Internetes címe: www.lolaverzum.hu

Elektronikus elérhetősége: 

Adószáma: 68321983-1-42

Nyilvántartási szám: 51578808

Oktatói nyilvántartási szám: B/2020/000155


Oktatói bejegyzés iktatószám: 

PE/SZF/02729-4/2020

Bankszámlavezető bank neve: Magnet Bank

Bankszámlaszám: 16200010-10099049-00000000

Külföldi utalás esetén:

HU11162000101009904900000000

Swift: HBWEHUHB

 

Weblapok: www.lolaverzum.hu; www.alelekjateka.hu; 

Tárhelyek: wix.com, netmask.hu, wordpress, viltor, szamlazz.hu