VÁRDAI GABRIELLA

Biológusként megtanultam a földi élet működésének alapjait. Legalább is így gondoltam mindaddig amíg el nem kezdtem a kicsit alternatívabb, másik oldalt is tanulmányozni és ízelítőt kaptam a működés hogyanjából is.
Mar tobb mint 10 eve, hogy atalltam a „masik oldalra” es elkezdem az alternativ tanulasat, azaz inkabb a visszaemlekezest.
Tanultam energetikai hozzaallast a kineziologianak, Feng-shuinak es a Kabbalanak koszonhetoen, majd elmelyultem a spiritualis megkozelitesben az SVT-nek koszonhetoen, egeszen a tanarsagig es a romaniai SVT kozosseg megalapozasaig jutva.

A Lelek es a hozzatartozo tudatszintek alapjait mar az ut legelejen megismertem..

1)       Mi motivált, hogy játékmesterré válj? Miért pont ez a játék?

Pont azért, mert ez egy játék. Az évek során sokszor mondtam ki már azt a mondatot, hogy „dolgozzunk a témán”. Most azt tudom mondani, hogy „gyere, játszunk egyet”. Sok éve segítem az engem választó kedves lelkeket a földi életet szépnek látni, minden elakadás ellenére is. Amikor először játszottam, világos volt, hogy szeretném ezt az élményt másokkal is megosztani, más országokba is eljuttatni.

 

2)       Hogyan sodródtál erre az útra?

Mondhatnám, hogy az elején még hárítottam, hiszen biológus az eredeti végzettségem. Már tudom, hogy azok az évek fontos lépcsői voltak annak az útnak, ami a mostani szemléletmódomhoz vezetett. Hatalmas alapokat adott a testről, az emberről, és mindenről, ami élő, itt a Földön. Ma már jobban érdekel a Lélek útja, a Lélek választása. A teljes képet nézem, az összefüggéseket, és ezek tükrében segítek, amikor felkérnek rá. Tiszteletben tartom minden Lélek, egyéni, sajátos ritmusát a fejlődése mikéntjében és hogyanjában.

 

3)       Mit jelent számodra az önismeret?

Folyamatos, csodálatos utazás. Új emberekkel való találkozás. Illetve, újabbnál-újabb nézőpontok szerinti megismerése az Életnek nevezett csodás játéknak.

 

4)       Hogy gondolod, jól ismered önmagad? Ki vagy te?

Bizonyos aspektusaim már megismertem, másokról, hiszem, hogy azt sem tudom, hogy bennem élnek. Mindig kíváncsian figyelem magam reakcióit, és fedezem fel azok miértjeit. Az én világnézetemben, minden ember egy csodásan csiszolt gyémánt, akik néha elfelejtik, hogy a gyémánt egy sokoldalú tökéletesség.

5)       Mit köszönhetsz az önismeret mélyítésnek?

Teljesen más minőségű emberi kapcsolatokat, és természetesen a magammal való kapcsolódás másságát. Megtanultam élni, és érezni, hogy mi mindent képes a félelem-alapú gondolkodás beárnyékolni, és, hogy valójában minden könnyeddé tud válni, amikor a Szereteten keresztül figyeled.

 

 

6)       Mi mindennel foglalkozol ezen kívül?

Kineziológiával kezdtem az önismerkedést. Mára sok ágát ismerem, és használom, főleg az energetikai kineziológia tükrében (NEP, LEAP, SIPS). Tanultam kristályokat és energiagyógyászatot, AFT-t és A4M (elme akupunktúrát), Theta-healinget, kabbalát és Feng-shuit. Évekig oktattam Spirituális Választerápiát, majd miután megjelent a SzuperTudatos Önfejlesztés, első tanáraként oktatom e csodálatos módszert, nemzetközi porondon. Hiszem és vallom, hogy mindezt kommunikáció nélkül nehéz átadni, így Tudatos Kommuniáció nemzetközi trénerként is aktiválok. Jelenleg a Lélek KvantumGyöngy, egy új, játékos módszer, fejlesztésén dolgozom.

 

 

 7)      Mit üzennél leendő játékosaidnak? Miért játszanak veled?

Mert játszani jó, és mert a játék közben még a legnagyobb gondok is más megvilágításba kerülnek. A játék során a Lélek és az egyén szükségleteit veszem figyelembe, a kettőt szorosan együttműködtetve. Csodálatosan ötvöződnek a játék során az általam ismert technikák, kártyapaklik, esszenciális illó olajok, és a Lélek KvantumGyöngynek köszönhetően, az Illatos Angyalok is helyet szoktak kérni. Minden mindennel összefügg, ezeket a kezdetben még rejtett összefüggéseket bogozzuk ki a megértéshez, és a tudatosításhoz. Jöhetsz egyedül, a pároddal, családban vagy csoportban. Mindezt élőben vagy akár online formában is!

Salamon Laura e.v.

Székhelye: Zugló, Budapest

Internetes címe: www.lolaverzum.hu

Elektronikus elérhetősége: 

Adószáma: 68321983-1-42

Nyilvántartási szám: 51578808

Oktatói nyilvántartási szám: B/2020/000155


Oktatói bejegyzés iktatószám: 

PE/SZF/02729-4/2020

Bankszámlavezető bank neve: Magnet Bank

Bankszámlaszám: 16200010-10099049-00000000

Külföldi utalás esetén:

HU11162000101009904900000000

Swift: HBWEHUHB

 

Weblapok: www.lolaverzum.hu; www.alelekjateka.hu; 

Tárhelyek: wix.com, netmask.hu, wordpress, viltor, szamlazz.hu